2009. május 2., szombat

Itt van május, és egy kicsit én is

Köszönöm a biztató szavakat. Az első reakcióm valóban az volt, hogy bokán rúgtam az embert, és indultam nagy dirrel-durral a géphez, hogy töröljek, de aztán amikor elolvastam a hozzászólásokat, nagyon jólesett, hogy szívetekbe zártátok ezt a "pletykafészket". Nagyon szeretem én is, mind a 130 kilójával, és ezzel a gyerekes rajongásával együtt, és nagyon vigyázok rá, de azért néha jól esik lekiabálni a fejét. :)

Majális nálunk is volt, de csak az oviban. Édes kis picurkám pónifogatot hajtott, és nagyon büszkén feszített az aprócska kocsiban, aztán kitartóan próbált karikákat dobálni, zsákban futott, golfozott, és a csúcs az volt, amikor egy piros krepp-papír szalagot köttetett a fejére, mert a kislányokon meglátta. Angyali boldogság töltötte el, hogy neki is van szalag a fején, de ettől ő Rambóvá vált. :)
Én csütörtök óta a virágboltban aszalom magam. Azon túl, hogy ballagási csokrokat gyártottunk, én konkrétan egy menyasszonyi csokrot is csináltam. Ezt tudom megmutatni a hétvégi kreativitásomból. Valahogy úgy hozta a sorsom, hogy ez életem harmadik menyasszonyi csokra. A fotók minőségéért elnézést kérek, de csak telcsi volt nálam.
A robot holnap folytatódik a virágok között, hiszen Anyák napja lesz. Vessetek meg, de engem borzasztóan fáraszt a virágkötés. Most jelenleg minden ujjam ég, mert az aszparágusznak olyan alattomos, apró tüskéi vannak, amik iszonyú fájdalmas gyulladást tudnak okozni. Valószínűleg hagynak is az ember bőre alatt magukból, és ez okozza a fájdalmat, de most a gépelés sem esik jól.

A mai nap fénypontja számomra az volt, hogy találtam végre egy boltot, ahol hatalmas (talán teljes) választék van azokból a gyönyörű amerikai gombokból, amiket a barikák és macikák pocakjára varrtam, és a Passzió Meridából valók. Ott sajnos ez az édes katicás-pillangós-zümis-kukacos készlet elfogyott, és mindenképp akartam még szerezni belőle. Na most itt aztán 48 dollár erejéig válogattam, vagyis 24 csomag szebbnél-szebb gombot sikerült összevásárolnom. Nagyon remélem, hogy gyorsan ideér, és meg tudom mutatni őket. A fantáziám nagyon beindult. Most már csak abban reménykedem, hogy egy megbízható boltba botlottam. Ha igen, és megérkezik a csomag, akkor talán a linkjét is megosztom veletek.

A következő néhány napban ritkábban leszek, mert be kell fejeznem a megrendelt munkáimat, aztán végre hozzálátok Ejjkukk és Colette ajándékához, és közben Martimez is fel lett véve az ajándékozandók listájára, mivel ötvenedikként jelentkezett állandó olvasómnak. Ha úgy tetszik be vagyok havazva. Ráadásul ma a gombok és egy kis hypermarketes csatangolás jóvoltából feltöltődtem ötletekkel, úgyhogy nagy zsivaj van az agyamban.

4 megjegyzés:

 1. ha legközelebb férjhez mennék, kötsz majd nekem csokrot? :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép csokrot kötöttél... nekem majd csak 6 év múlva kellene egy ilyen szépség, akkor lesz az ezüst lakodalmunk, Te jó ég, ez olyan öregasszonyos volt... Na, de ez van és tulajdonképpen nagyon is örülök neki! :)
  Szegény! Látod, Te a virágcsokrokat a másik oldalról látod és megértem, hogy eleged van belőlük. Életed Pálja nagy kincs, megérdemlitek egymást, legyen neked is szép Anyáknapjád, biztos a fiaid, élükön a kis Rambóval meglepnek valamivel!
  Majd mutasd a gombokat, jó?

  VálaszTörlés
 3. Mikor Pál írta, h csokrozol, pont a kis ujjacskáidra gondoltam... Vigyázz magadra, még jön a varrás is...! Pál biztos ad rá gyógyító puszikákat!

  VálaszTörlés