2009. május 7., csütörtök

Csirek

Elírtam a Meskán, legújabb teremtményem nevét, így Tanyasi csirek néven szerepel. De amikor visszaolvastam direkt tetszett így, szóval marad. :)
Ő egyébként a harisnyás pipi mintájára készült, viszont vörös színű, sárga lábú, mint azok a csirkék, akiket a tanyán nevel Mari néni kukoricán. Ducibb is, mint az a nyamvadt, fehér tápos csirkém.
Őt én akartam, nem kérte senki, csak ahogy egyszer rakosgattam az anyagjaimat, ezek egymás mellé kerültek, és bevillant a kép gyerekkoromból, amikor anyuék neveltek egy csomó izgalmas baromfit. Volt ott kacsa, pulyka, japán csirke, mindenféle különleges szárnyas, és ott láttam ezt a színösszeállítást. Anyuék mindig mondták, hogy az igazi csirke ilyen. Nahát akkor tessék, itt nálam is kapható!

8 megjegyzés:

 1. Edes lett CSirek!!Imadom a ki sfiguraidat!Mindegyik egy kis kulon egyeniseg!!

  VálaszTörlés
 2. Már régóta irigykedem a csíkos anyagaid miatt, de a héten végre sikerült vennem is egy keveset, legalábbis valami hasonlót, bár még nem tudom, mi lesz belőle, mert imádnivaló csirkéket, meg cuki szarvasokat én nem tudok gyártani, úgyhogy még fontolgatom, hogy mi lesz a sorsa :o).

  VálaszTörlés
 3. Csirek :)) nagyon jó!! A hálószobánkban gubbaszt egy ilyen színösszeállítású csirek, (persze nem harisnyában :) )úgyhogy nekem is ilyen az igazi. :))) Azt hiszem kicsit sok játékom van... most ezen elgondolkodtam...

  VálaszTörlés
 4. Megint nagyon szupert alkottál!Állatian szeretem őket.-)

  VálaszTörlés
 5. nagyon jóóóó! olyan, mint a Csibefutamban!És még popója is van...:))

  VálaszTörlés
 6. Tetszik a kicsike! Nekem az igazi szaladgál odakint! Tyutyuka aki puccos nyakú, de bóbitás, szép szürke. A bóbitától nem lát semmit. Ha tudom lefotózom neked. A lánykája aki olyan mint ő csak fekete. Ők most kotlanak. Beszélni szoktam hozzá, hogy tudja jövök. Van még Csufika akinek visszakunkorodik a tolla vége , és ilyenkor átöltözik így rém csupasz most. Majd hozok képet a blogomba ha a fiacskám beüzemeli végre a gépet.

  VálaszTörlés
 7. Hát valami tündéri a molett sziluettű tanyasi csireked. Képzeld mi így is szoktuk hívni. Pl:Mi lesz ma? Paprikás csirek :))))

  VálaszTörlés
 8. Csirek nagyon csini ebben a harisnyában. Egy kakas nem készül hozzá, hogy legyen kinek illegnie benne?

  VálaszTörlés