2009. május 19., kedd

Virágos napok

Babrával egy cserében állapodtunk meg, én egy táskadísz-kulcstartót kértem, ő virágokat.
Babra remélem ezekre a kis virágokra gondoltál! Bocsánat, de nem bírtam magammal, és a tegnap megérkezett gombjaimból dobtam rájuk, ha nem bánod.
A gombokról is írok mindjárt bővebben.

A virágkészítés beindított, így aztán csináltam virágbabát is.
De mindez még vasárnap este volt, aztán tegnap reggel elutaztunk Gyulára. Pusztán 10 percre mentünk, egy orvosi vizsgálatra, de ha már ott voltunk, szétnéztünk kicsit. Értékelhető fotó nem készült, mert Pálom vicces hangulatban volt, és váratlan helyzetekben lekapott. A végén már úgy jártam-keltem, hogy a kezembe rejtettem az arcomat.
Ha már Gyulán voltunk, visszafelé útbaejtettük Békéscsabát. Valamelyik pizsimben azt álmodtam, hogy a Béköt ugyan már nem létezik, de az általa gyártott plüssökből talán van még itt-ott elfekvőben. Hát, jelentem, nincs. Úgyhogy plüsshiányom lett. Vagy legalább is kezd lenni, pedig szinte csak azt használom.

Azzal, hogy elidőztünk Békés-megyében, jó néhány dologról lemaradtam. Pl. egy csomó bejegyzésről itt nálatok.
És még valami fontosról, az amerikás gombjaimról. Csak az értesítést találtuk a ládában, úgyhogy futi-futi a postára, és íme, itt vannak ők, a csodagombok. A bolt linkjét kiteszem majd oldalra.
Ha valaki úgy gondolja, hogy tudna ilyet használni, de fél az internetes vásárlástól, vagy nem tudja megoldani, akkor nagyon szívesen megrendelem. Amúgy is lecsaptak rá a volt kolléganőim a méteráru boltból.


Este fel akartam tenni a virágaimat, de Pálom elfoglalta a számítógépet, én meg bealudtam. Reggel pedig ez a látvány fogadott. Gyönyörűen pózolt a virágom egy jelzésértékű gatyában. Na most nézzétek meg! Hát nem borzasztó egy ilyen pasi mellett, aki veszi a bátorságot, hogy ne csak ötletet adjon, hanem szinte rá is kényszeríti az embert arra, hogy ezt bizony meg kell csinálni!
Különben tök jó ötletei vannak. Meg ügyes is, de azért még gyakoroltatom kicsit vele a varrást. :)))
10 megjegyzés:

 1. Nagyon jók ezek a virágok, az az arc és az a gatya!! :)) Nagyon passzol hozzá.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szuperek a gombjaid!
  Hat avirag babad, egyszeruen elbuvolo!!Annyira jok a figuraid!!!Nem gyozom ezt leirni!
  Hat a Palod egyszeruen nem semmi alak, jo paros vagytok ti egyutt!::))

  VálaszTörlés
 3. Először is: jobban vagy már? (az előző bejegyzésedre gondolok most)
  Aztán meg:
  Lebabázok mindjárt! (Na, nem szó szerint!) Ez a virág-apó csúúúúcs! Na, és a gombok... Szóljál léci, ha rendelsz, mert nem bírok magammal. Ja, és tessék mondani, hogyé adják a nagy messzi Amerikában ezeket a tündi-bündikéket? Tök jók lettek a képek rólad, örülj neki, hogy a párod ilyen mániákus, nálunk én kattogtatok, ebből adódóan rólam alig van kép az utókor számára.

  VálaszTörlés
 4. De édes kis virágok!!!!Én is mindig plüssöket üldözök...de annyira kevés helyen kapni...főleg itt felénk,de majd megyek "nagyfaluba" bevásárolni :-D
  Hát azok a gombok...Én is ..Én is...szeretnék olyanokat,ha majd rendelsz gondolj rám is...meg persze úgyanígy vagyok a szemekkel is...mert Én még mindig csak sárgát kapok...és az meg nem megy mindenhez...:-(

  Klasszak a fotók is...Én is olyan vagyok mint Pálod :-D mindig Kedvest üldözöm a fotómasinával... :-D

  VálaszTörlés
 5. Ja, elfelejtettem írni, hogy az Üllői út 777. alatti boltban rengeteg plüss van, nézd meg nálam a lelőhelyeim bejegyzésben (oldalt is van kitéve link rá) Ha nem lehet postán rendelni, akkor szívesen segítek és postázom Neked!!! :)

  VálaszTörlés
 6. Ezek a gombok... Egyszer én is vettem ettől a brandtől itthon egy kreatív boltban. Onnan van egy pár különleges gombom.
  Nézzek én is plüssöt, mert ahol a filcet veszem, mintha láttam volna bébi plüssöt. (Már ha tényleg van ilyen, és nem csak képzelődöm. :) )

  VálaszTörlés
 7. Lányok! Minden plüsslelőhelyre tett érdemleges infót örömmel fogadok, és megköszönök. Tegnap már egy szép kis rugdalózót is megvásároltam, hogy majd szétszedem. Na az okozott igen nagy meglepetést az eladó hölgynek... De sajna ez van, a kényszer nagy úr, és ha méterbe nincs anyag, akkor megveszem ruhában!

  VálaszTörlés
 8. A virágbácsi nadrágján nagyon jót nevettem, köszönöm az élményt! :) Amúgy nagyon helyes a virágbácsid, illetve a virágcsokor is a napszemüveges virágocskákkal. :) A gombjaid szintén szuperek.

  VálaszTörlés
 9. Imádom a dolgaidat,ezekt az újakat is.
  A gombok meg egyenesen eszement jóóóók!
  Plüssügyileg ajánlom a Kaméleon textilt,( www.kameleontextil.hu ) ott kb.900-1000-ftra jön ki métere a bébiplüssnek,de sajna csak 10 méterenként adnak-mivel nagyker.
  Viszont nagyon-nagyon sok színük van.
  Engem is ez a mennyiség dolog tartott vissza a vásárlástól-szeretnék plüss melegítőt,de mit kezdjek a maradékkal.
  Remélem tudtam segíteni.
  További szép figurákat.
  Csodálom az ötleteidet és a sebességed.

  VálaszTörlés
 10. Mindegyik kis művedtől olvadozok, de ez a virág meg virágkertész csúúúcs! Imádok mindent ami növény már csak a munkámból kifolyólag. Egy ilyen kertésszel én is elszemeznék egész nap a monitorom mellett :)))

  VálaszTörlés