2009. május 4., hétfő

Anyák

Az óvodában ma ünnepeltük az Anyák napját. Nálunk ez úgy zajlik, hogy minden kisgyerek külön egy kis erre kialakított zugban elmondja a verseket külön anyának, és külön a mamáknak, azután a gyerkőcök által készített desszerttel megvendégelik az ünnepelteket.
Na most sikerült fotót összehozni Életem Páljáról is, és ez a kép azért is izgalmas, mert anyukám először vett kezébe digitális fényképezőgépet.
Felhívnám a figyelmet a nyakamban lévő gyönyörűségre, amit ma reggel hozott a postás Anyahajótól. Tudjátok, ezt nyertem nála. Nagyon tetszik, imádom, és ki is szúrták néhányan, az oviban, hogy milyen szép és különleges nyakláncom van. Fönt anyukámmal vagyok, jobbra Pálommal. Édes drágámat nagyon nehéz fotózni, mivel folyton bohóckodik. Ezen a képen a legkomolyabb. Jobbra lent pedig Pálom anyukája is látszik, de ő nem szívesen fotózkodik. A másik aprócska képen pedig az óvónénivel együtt vagyunk, épp a verseket mondja a Csöppem.

12 megjegyzés:

 1. Fércjutka megelőzött, én is ugyanezt akartam mondani! És üzenem Jutkának, hogy ő is megmutatkozhatna már...

  VálaszTörlés
 2. Milyen szépek vagytok! Mindannyian, anyuk, apuk, nagyik, nagyfiúk! És ez a nyakbavaló pedig olyan tavasz-színü, nagyon jól áll!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon helyes fotók! Gyerkőccel és anyukáddal is! Külön kiemelném Pálodat, üzenem neki nemcsak olvasni, látni is jó! :) És tényleg csodás a nyaklánc!

  VálaszTörlés
 4. Örülök, hogy megérkezett szerencsésen! Nagyon jól áll :)

  Különben mostanában több helyről hallottam ezt a meghitt egyszemélyes anyáknapozást ovikban - és nagyon szimpatikus ötlet. Mondjuk szerintem én akárhogy lesz, végig fogom bőgni jövőre, ennel kisebb dolgokon is meghatódom.

  VálaszTörlés
 5. Hát nekünk is ma délután volt anyák napja Anna csoportjában, szerdán Boldizsárnál lesz. Még a hatása alatt vagyok teljesen az anyaszem-könnyeztető műsornak. Édes lányom állítása szerint: "ugye anya, a legjobb dolog a világon anyukának lenni!?"

  VálaszTörlés
 6. Krisztallit, igaza van a lányodnak. Én mindig kérdezem, miért is minket ünnepelnek, amikor nekünk amúgy is jó és kábé én köszönöm, hogy anya lehetek.

  Mici, akartam mondani, hogy én csak most hallom, hogy nálad zene is van - az új gépemen végre lehet hallani -és tök jó :D

  VálaszTörlés
 7. Édik vagytok, szépek vagytok :o)! És csatlakozom a véleményhez, hogy anyának lenni a legjobb dolog a világon :o)))!

  VálaszTörlés
 8. 1. Nagyon szép mosolygós szemed van, ha mosolyogsz, az egész lényed mosolyog.
  2. Hasonlítasz Anyukádra és ez tök jó!!
  3. Mennyi rengeteg hajad van!!! :) Nekem ötször kéne újjá születnem, hogy fele ennyi legyen :(
  4. Pálod olyan vidám, mint gondoltam és ez is jó!!! :)
  5. A legfontosabb: Tündéri a,kis óvodásod, szép ez a szokás, bensőséges, megkönnyeztetős.
  +1. Kipihented már az aszparágusz mérgét?

  VálaszTörlés
 9. Te mindig vidám Mici, aki engem is folyton jókedvre derítesz.
  Úgy örültem, hogy láttalak! Ugyan még mindig csak itt a virtuális világban... majd egyszer talán élőben is. Sok puszi az egész családnak!

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm, hogy bemutattad a családodat! Szépek vagytok így együtt (is) ! :o)

  VálaszTörlés
 11. Szépek vagytok, és nagyon tetszett a férjed bejegyzése:)))

  VálaszTörlés