2009. április 17., péntek

Szégyenlős katicabogárka

Igen, nagyon hevesen tiltakozott a fotózás ellen, először elbújt, legalább is megpróbálta takargatni magát, sőt menekülni is akart, de aztán végül beletörődött sorsába, és nagy duzzogva megengedett pár kattintást.
Íme itt van a majdnem zümivé lett katica.

17 megjegyzés:

 1. Ugye, mondtam, hogy katica akar lenni! :)) Nagyon helyes lett. :)

  VálaszTörlés
 2. Hihetetlen vagy! :) Ez a csíkos ruha... :)) Egyszer nem mutatnád meg képekben hogy dolgozol? Annyira érdekelne. Tudom, hogy a simókázást nem lehet megörökíteni, de akkor is. :)) A szárnyért is oda vagyok.

  VálaszTörlés
 3. Hááát, az az igazság, hogy azt a kupit, ami ilyenkor adódik, azt nem szívesen örökíteném meg. De a holnapi projektemet megpróbálom úgy megcsinálni, hogy képriport is készüljön. Addig elpakolok, apát meg beizzítom a fotózáshoz.

  VálaszTörlés
 4. Ez egyszerűen fantasztikus lett!!! a zümmi is szuper, na de ez...
  Pici lányomnak nem is mutatok ilyet mert akkor rögtön neki is kell majd. Még aprócsak, de oda van a katicákért, van katicás pizsije, sapkája, trikója, kesztűbábja, virágmellé tűzhető izgő mozgó katicája, na meg két példányt fel is festettem a szobája falára, rendszeresen meg kel simizni őket, meg integetni nekik.

  VálaszTörlés
 5. Elképesztően ügyes vagy!:) Annyira tetszik!

  VálaszTörlés
 6. Hát ez... szóhoz sem jutok! Arra is kíváncsi lennék, milyen a fejed amikor alkotsz, nyelvkidugás meg ilyesmi...:) meg mi játszódik le benned közben...

  VálaszTörlés
 7. Jajj már... nyelvkidugás. Ha tudnám sem árulnám el. :) Fejvakarás az igen. Meg röhögés, az is tuti... És természetesen tüsszögés a szöszök miatt.
  De most szólok, hogy ha esetleg tényleg lesz képriport, akkor a legszebb ruhámban a legjobb formámat fogom hozni, és ha véletlenül lóg a nyelvem, akkor azt a fotót eltitkolom. :)))

  VálaszTörlés
 8. :) Jaj, Mici! Hát nem tudtad, hogy mindenki a legszebb ruhájábn szokott varrni, kifestve, frizurázkodva?!:))))

  Nem tetszik a katicává avanzsált méhecskéd sem, úgyhogy mehet a kukába;)))))))) Holnap pedig tedd ki légyszi a kukát!;)))))

  VálaszTörlés
 9. Ezektől a képektől és a "főszereplőtől" mosolyra görbül az ember szája már kora reggel! :o))

  VálaszTörlés
 10. Hú de jó lett! Tökéletes testet kapott ez a helyes fejecske. :)

  VálaszTörlés
 11. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉDES!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 12. Mici, engem hű rajongóddá tettél, alapból imádom a katicákat, de ráadásként ezek a beállítások...:)))

  VálaszTörlés
 13. Csúcsszuper!!!Én is várom ám a fotókat!!!

  VálaszTörlés
 14. Nagyon édes, ez a fej nagyon passzol hozzá! Cuki a "rabruhája"! Olyan jól beállítod a kis fickókat a fotókon! Vagányak! :)

  VálaszTörlés