2009. április 13., hétfő

Rendhagyó húsvét

Tegnap így ünnepeltünk. Tuning autókat néztünk meg. Volt például egy ilyen furi Trabant, aminek a tetején komplett vasúti terepasztal terpeszkedett, és kívül-belül minden a vadnyugati vasútra emlékeztetett. Ez mindannyiunknak nagyon bejött.
Ezek itt az én nagy kedvenceim, a Bentley-nek álcázott bogár, a vipera-zöld, meg a másik zöld, a kibelezett "lángoló" autócsoda, meg a monitorból kitörő sárkány a sárkányos autó csomagtartójában, és egy csajos autón díszelgő zümi, ami annyira megtetszett, hogy elhatároztam csinálok egy pár hasonlót, persze plüssből. Az abszolut befutó ez a matt babakék audi, a szépséges bőrberakásokkal. Apának valószínűleg nem tetszett annyira, mert csak ezt az egy fotót készítette róla.
Vigyorimat gyakran el kellett hessegetni, mert minden autó elé odapattant, és le kellett fotózni. Ez olykor más látogatót is zavart.
És volt egy kis bohóckodás, vízipisztolyozás, láttuk az "Eiffel-tornyot" is, nekem lett egy negyedik gyerekem egy ufókika személyében,
és együtt voltunk.
Apa nem fotókompatibilis, ő a masina őrzője, így aztán róla nem készült fotó. :(

5 megjegyzés:

 1. Még jó, hogy nem látja ezeket a képeket az én két autóőrült pasim. A ümi persze a legédesebbb nyilván:)

  VálaszTörlés
 2. A zümire naggyon kiváncsi vagyok innen a Mézes utcából! :)) Remélem a fiúk ezek után hagynak dolgozni rajta! :) És mellesleg de nagyok ezek a fiúk! Azt hittem kisebbek. :)

  VálaszTörlés
 3. És az ötödik hímnemű hol van a képekről??? :o)))

  VálaszTörlés
 4. Együtt voltatok! Ez a mondat tetszik a legjobban, mert én is ezt szeretem a családommal a legjobban, mindenek előtt! :o))

  VálaszTörlés
 5. Örülök, hogy szép napotok volt, és jól éreztétek Magatokat együtt! Ettől nem kell több...ez MINDEN!!! :o)

  VálaszTörlés