2009. április 26., vasárnap

A nagy alakítás

A mai napi penzum helyett pakoltam. Nem tudtam már nézni azt a rumlit, ami uralta az anyagos szekrényeimet. És az új szerzeményemnek is helyet kellett találnom. Na azt nem gondoltam, hogy majd az egész napom rámegy, de most ez az állapot:
A jobb alsó sarokban van az új szerzemény, egy gyönyörű takaró. A kukacos párnákhoz hasonlóan ez is megihletett, és szemet hunytam az ára felett, megvettem. Annyira szép, igazi bárányosan kunkorodó szőrikéje van. Igazi finom tapintású, ölelni való cuki bárányok lesznek majd belőle, kiad majd néhányat.
Jobbra fönt az elveszettnek hitt marcipán tojások. A múltkor már mutattam egyet, ami kilátszott, de ezek egy szatyorban, egy másik polcon voltak jó mélyen elrejtve. Igazából húsvétra szántam, de apa pakolt ki akkor, amikor ezeket vettük, és megszokásból az anyagos szekrényembe tette, és aztán abban a pillanatban el is felejtette. És én is. Most egy másik helyet kerestem nekik, de félek ez is el lesz majd felejtve.
Na a végeredmény meg kérem önmagáért beszél. Így most még a varrógépeimnek is találtam helyet, meg ki tudtam nevezni egy polcot a folyamatban lévő munkák számára is, és kezembe akadt egy csomó elfelejtett anyagom. Megérte a fáradozást, most legalább átlátható az egész. Kb. 2 napig.
A fiókjaim hasonló rendezést igényelnének...

12 megjegyzés:

 1. Köszi, megmentettél. :) Végre egy kép, egy bizonyíték arról, hogy igenis, aki varr, annak vannak anyagai, amik éppen várják a sorukat akár évekig is. A párom ezt nehezen emészti meg. :)) Megmutatom neki a szekrényed és hálás lesz, hogy nekem ennél kevesebb van. :D

  VálaszTörlés
 2. Ugyanezt csináltam ma.:)))))
  (Hamarosan kész a varró sarok. :) )

  VálaszTörlés
 3. Hát te sem szűkölködsz anyagokban:))))

  VálaszTörlés
 4. Na, egy ilyen rendezés rám is rámférne, bár nekem közel sincs ennyi anyagom, de azok egymás hegyén-hátán :o) Persze biztos más lenne a helyzet, ha nem az étkezőszekrényben kéne tárolnom őket... :o)

  VálaszTörlés
 5. Bár csak nálam is ilyen rend lenne...))

  VálaszTörlés
 6. Ez az Mici!!! EZT a képet fogom megmutatni a férjemnek, aztán próbáljon meg morogni, hogy sok kacatom van. Na nem mintha a Tieid kacatok lennének, az enyémek nagy része tényleg az! ;O)

  VálaszTörlés
 7. Katonás rend, rendben van! :))
  Jól látom, hogy ismerős anyagokat látok?
  Képzeld, a héten vagy 30 japán anyag érkezett!

  VálaszTörlés
 8. Persze, persze rendrakás :-))) Fogadjunk, hogy az egész csakis és kizárólag a marcipán finomságok felkutatása céljából szerveződött. Kedves blogolvasó társaim, ne dőljetek be a kelmék eme mértani rendszerezésének!!!Az egész egy elterelő hadművelet!!
  (Amúgy, ha nem férsz el a csokiktól, az anyagokat szívesen átveszem.)

  VálaszTörlés
 9. Ó, jaj, az enyémek is igényelnének már hasonló pakolást! Az a baj nálam is, hogy elégedetten mosolygok, amikor kész, két nap múlva pedig mindent csak bedobálok és nem a helyére teszek vissza. Öreg hiba... :) Cuki a fejleced!

  VálaszTörlés
 10. Húúú, mennyi gyönyörűség! Jól esik legeltetni a szememet rajta! :o)

  VálaszTörlés
 11. Marcipántojások,meg úgy általában marcipááááááán:) Na jó, tényleg szép rendet raktál. Marcipánt nem kell dugdosni, bízd csak rám őket....V( a kecske)

  VálaszTörlés
 12. Dóri! Remélem sikerült meggyőznöd a párodat. Ami fontos, az fontos kérem szépen. :)

  Judit! Szerintem ez a pakolósdi benne volt a levegőben.

  Anna! Örülök hogy benéztél hozzám, és igen, azt hiszem nyithatnék egy kisebb boltocskát a gyűjteményemből.

  Kata, Mamis! Nosza, Ti is essetek neki. Olyan jó a végeredményt nézni. Mind a 4 órán keresztül. :)

  Erika! Jól látod az ismerős anyagokat. Hogy Neked milyen jó a szemed! 30 japán anyag... SÓHAJ...

  Kriszta! Hááááát, nem szívesen válnék meg az anyagoktól... meg igazság szerint a csokik is elférnek...

  Barbi! Örülök, hogy végre valaki megemlítette a fejlécet. Igaz nem kifejezetten az én érdemem, mert a rajzolóprogram megoldotta helyettem, de terveim között szerepel ennek a képnek az elkészítése textilből, szabad gépi tűzéssel. :) Mondjuk előtte gyakorolnom kell még egy keveset.

  Abile! Gyere máskor is, hátha találsz szemrevaló dolgokat máskor is. :)

  Vera! Ezt az információt elmentettem. :)

  VálaszTörlés