2009. április 3., péntek

Meglepetések hete

Nagyon hosszú, és valljuk be fáradságos munka után, egy nagyon furmányos, meglepetésekkel teli hetem következett. Ma hajnalban értem haza, és nagyon sok minden történt velem is, és itt a blogokban is. Alig győzöm átfutni a bejegyzéseket. Nagyon sok mesélni valóm van, de még mindig zsibbadt vagyok, mert 1000 km levezetése után cirka 3 órát tudtam aludni, és mehettem dolgozni, ráadásul azt is egy nap késéssel, szóval muszáj volt.
Nagyon sok meglepetés, és öröm ért, és én is okoztam meglepetést ennek-annak, de egyelőre képtelen vagyok fotókkal alátámasztani a mondanivalómat, muszály kipihennem ezt az időszakot, és ezt az intenzív 4 napot. Látom, hogy a menyasszonyi ruhákkal is lesz dolgom, és ennek nagyon örülök. Ez is egyfajta megerősítése annak, hogy az én dolgaimat szívesen fogadnátok örökbe. Lapul is az agyamban egy-két új dolog, ami azért "micis", de ilyen még nem volt. Ha jól látom, még van kb. 20 órája a bátortalanabb olvasóimnak, hogy megmutassák a nagy napon készült fotókat. Hamarosan pedig sorsolok, és készítem a meglepit.
Köszönöm mindenkinek a látogatásokat, és a kedves sorokat, és a szórakoztató bejegyzéseket. Ha sikerül kipihennem magam, majd valami elfogadható állapotot teremteni a lakásban, és már a virágaim sem fognak szomjazni, akkor elárulom, hogy hol voltam, mit láttam.

4 megjegyzés:

  1. OK, várjuk. :) Megvárjuk, addig nem fogunk újra férjhez menni. :)

    VálaszTörlés
  2. Micikém ! Nagyon várom! Az én ruhám nem mutattam meg, mert nem tudom sajna. De a ruhánál szebb az az időszak amit az én emberemmel leéltem eddig is. Na ez pótolja ruha hiányosságait. Merthogy az volt bőven.

    VálaszTörlés
  3. Pihenj gyorsan sokat, mert már hiányoztál. :))

    VálaszTörlés