2009. április 4., szombat

Játék lezárása

Lezárult a játék, és mostanra végignéztem az összes fotót, kimásoltam őket, és majd megpróbálok összehozni belőlük valami használható montázst, vagy mit. Sokan jelentkeztetek, szám szerint 46-an.
Anyahajónál sajnos nem találtam meg a fotókat, nem tudom, hogy végül úgy döntött-e, hogy nem játszik, vagy csak nem sikerült megtalálni a képeket. Kérlek, ha technikai oka volt a dolognak, akkor szólj, mert nem szeretném, ha kimaradnál a sorsolásból!
Szóval 46 menyasszony, köztük 2 egyelőre csak álmodozó jelölt, és 14 saját tervezésű, vagy készítésű ruha. Szerintem egy kreatív blogoldában ez így dukál.
Lányok! Köszönöm mindenkinek, aki velem játszott! Igyekeztem folyamatosan figyelemmel kísérni a fotókat, és legtöbbször megjegyzést is hagytam. Sajnos azonban akadt néhány blog, ahol nem tudtam írni, mert az ott működő beállítás ezt nem engedi nekem. Illetve a ma esti nézegetni valóm olyan sok lett, hogy a hozzászólásra már nem futotta. Tehát itt tudok csak köszönetet mondani a képekért, és a múltidéző kedves bejegyzésekért. Nem gondoltam, hogy ilyen sikere lesz a dolognak, bár sejthettem volna, hiszen én magam is szívesen emlékszem vissza a Nagy Napra. Sokszor nagyon jól szórakoztam a vicces történeteken, és gyönyörködtem a szebnél-szebb ruhákban, vagy épp ámuldoztam a nem szokványos, ám nagyon tetszetős megjelenéseken.
Mindent összevetve, azt hiszem jó ötlet volt a dolog. Holnap pediglen sorsolunk. Még nem döntöttem el, hogy manuális segítséget kérek a három fiacskámtól, vagy a számítógépet használom, de valahogyan kiderítjük ki lesz az a két szerencsés, akinek én készítek majd meglepit.
Na akkor lehet izgulni, jelentkezem az eredménnyel.

9 megjegyzés:

 1. Itt frissítgetem én is a blogodat, hogy lássam ha írsz, azonnal, meg nézegetem a kommentelők blgojain a képeket. Remélem megtaláltad az én esküvős posztomat is, a sok sok blgom között.

  VálaszTörlés
 2. Tudom, utolsó pillanatban, de előkerestem, és most mindjárt töltöm is föl. :)

  VálaszTörlés
 3. Szilda! Nem találom! Tényleg ezt el is felejtettem feljegyezni! Kérlek segíts!

  VálaszTörlés
 4. És akkor a link: http://anyahajo.blogspot.com/2009/04/eskuvos-jatek.html

  Köszönöm a türelmed és a játékötletet, jó volt egy kis nosztalgia :)

  VálaszTörlés
 5. Köszi a játékot! Már nagyon izgulok, mi lesz az eredmény! :D

  VálaszTörlés
 6. Ennyi izgatott "menyasszony"!!! Ki gondolta volna akkoriban a nagy napon, hogy évek múlva extra jutalom is járhat a jelmezes felvonulásért. :-))

  VálaszTörlés
 7. Mégegyszre köszönöm a játékot :))) Látom mindenkit megmozgatott :)))
  Örülök... szívesen látok még ilyen klassz kezdeményezést :)))

  VálaszTörlés