2009. április 29., szerda

Bonifác

Halmozottan hátrányos helyzetű jószág került hozzánk...
Először is vörös. (Még jó hogy nem szemüveges, bár a kancsalság kijutott neki.) Ostoba is kissé, mert vagánykodik a fára mászással, aztán amikor elbénázza, és megcsúszik, akkor meg jól be van tojva. Mentségére szóljon, hogy legalább ilyenkor kapaszkodik erősen. A füle is nagyobb az átlagosnál, és kacska is kissé, de ami a legoroszabb, hogy macska, ráadásul valami róka-macska kereszteződésből. Ez nálunk nem túl nyerő opció egy állat számára, én ugyanis nem titkoltan szörnyen macskaellenes vagyok.
Valahogy mégis ide került Bonifác. Ő is az én "gyerekem", hát szeretem... na jó, most kicsit túloztam, nem szeretem, mert ronda. Vagy talán csak macska... Azt hiszem az első, és az utolsó. Legalább is addig, amíg meg nem érkeznek az újonnan rendelt igazi macskaszemek.

11 megjegyzés:

 1. HÁT! Macska? na az nem! Róka? pláne nem! Olyan ilyen olyan! DE!!!! nagyon aranyos és kedves! Egyet akar, hogy szeressed!!! Érted ugye!!

  VálaszTörlés
 2. Szia Mici,
  Szerintem nagyon cuki, de nekem egy kis bajusz hiányom van, mármint nem nekem, hanem a cicának :-). Ha Te is úgy gondolod, akkor próbáld ki, hogy állna neki a bajusz, lehet, hogy cicássabb lenne.
  Különben meg az összes kis figurát szeretem, úgy ahogy van, nagyon édesek.
  Audreyn

  VálaszTörlés
 3. Adrien! Szia!
  Összekötöttük a bajuszt, és kiesett neki. :) De elgondolkodom a pótlás lehetőségén. :)
  Hahó! Mi újság van veled??? Jó hogy benéztél hozzám, szívesen viszonoznám már!

  VálaszTörlés
 4. Szerintem nagyon jópofa ,aranyos kis állatka lett belőle.:)
  Nekem mindjárt a macskajajj jutott eszembe róla,tehát csak is az lehet!:))

  VálaszTörlés
 5. Láthatóan a belső macskagyűlölő éned, varrás közben próbált eltéríteni. Ha az orrát kicserélnéd hegyesebbre (már ha lehet még), akkor a plasztikai orrkorrekciónak egy róka tudna örülni. Bár most nézem, a lompos farok is hiányzik...na nem is olyan egyszerű kérdés ez...

  VálaszTörlés
 6. Feltétlenül értesítelek, ha már lesz miről, de jelenleg nagyon sűrűek a napok és örülök, ha az ígért varrományokkal elkészülök. Remélem, már nem kell sokat várni, talán május után el tudom kezdeni.
  Örültem a Dézis bejegyzésednek is, nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk, hogyan születnek a kis vidám lények a kezed alatt. :-)

  VálaszTörlés
 7. Hát, Micikém! Jó, hogy mondtad, hogy cicát tisztelhetünk Bonifácban, mert hiába próbáltam kitalálni...:) Pedig ajaj, ha neked nem sikerült megfogni, akkor mi lesz velem? :))
  De talán mintha Macskafogó fílingje lenne, nem?
  Mindent félre téve édi, ahogy rinyál a fán.:)

  VálaszTörlés
 8. Mici, megírod, milyen címre küldjem a nyeremény nyakláncod?
  Mi amúgy családilag cicamániások vagyunk, úgyhogy ezt is szerettük. :)

  VálaszTörlés
 9. Kriszta! Neked elárulom, hogy volt ennek macsrókának egy másik karja, de nem tetszett, ezért tőből levágtam, és újat varrtam. Így elvileg esélyes lehetne egy orrplasztika is, de amikor már készen van egy izé, akkor már nem bombázom szét. Félkész állapotban, ha muszáj. Egyébként ez meg tetszett a Pálomnak. De az is lehet, hogy csak szeret ellentmondani, mert én közöltem, hogy ma egy béna macskát csináltam, és én húztam el a számat. Erre ő jól összedícsérte, meg vissza.

  VálaszTörlés
 10. Húúú szegény, akkor már nem vesd alá sebészeti beavatkozásoknak!!!

  VálaszTörlés