2009. március 18., szerda

Zsukka egy drága angyal!

A dolog úgy áll, hogy többen reklamáltatok már, hogy nem frissül a blogoldalam, és mindenki azt hitte, hogy 2 hónapja ülök a babérjaimon. Nos, ez nem így volt, csak valami hiányzott ahhoz, hogy frissüljenek a bejegyzéseim. Segített már Anuka Nagyfia, és ma Zsukka is adott egy ötletet. Nem hagyott nyugodni a dolog, és kattintgattam ide is, meg oda is, és bármi is volt a gond Zsukkának köszönhető, hogy megoldódott. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

Kedves olvasóim! Akkor most már ne feledkezzetek meg rólam, ha láttok valami frissülést nálam, hát kukkantsatok be, mert van a tarsolyomban jó pár dolog, amit örömmel megosztanék Veletek! És ha már itt vagytok, nézzetek szét mi minden történt nálam az elmúlt két hónap alatt!

6 megjegyzés:

 1. Hát ez tényleg így volt, nem frissült!! Már csodálkoztam is, hogy mi van... ezek szerint ismét a hiba a rendszerben volt!!
  Csuda édeseket varrtál, a férjecskémnek teljesen leesett az álla.
  Az úgy volt, hogy hajnalban a kávé iszogatás szent tevékenységét kiegészítettem egy kis blog nézegetéssel. A párom csak azt hallotta a másik ágyon ülve, hogy kuncogok és "dejó"-zok. Naná, hogy megkérdezte, hogy minek örülök ennyire. El volt ájulva: a Pipitől, a tehéntől és a nyúltól.
  "Ezt Mici varrta?" "Kérd el tőle a szabásmintát!" Szerintem a szabásminta még csak egy dolog, de biztos van neki egy technikája, amitől ilyen klasszak lesznek!!! Csúcs édesek!!! Nekem még báránykák és a macik is nagyon tetszenek!!!! Szóval mind!!! :))

  VálaszTörlés
 2. Végre nálam is "frissülsz!!!"Mostmár legalább rendszeresen tudom olvasni a bejegyzéseidet.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép itt minden nálad! A böcce fantasztikus! Imádom! (a páromnak Boci vagyok) :D

  VálaszTörlés
 4. Hurrrá! Szupi Frissülsz Nálam is!

  VálaszTörlés
 5. Igazából önös érdekek vezéreltek, amikor elkezdtem utánanézni a dolognak: utáltam minden nap huszonötször legörgetni a bloglistám aljára, hogy vajon írt-e valamit a Szarvasmici :o)))

  VálaszTörlés
 6. Na végre egy aktuális Mici!!! ;O)

  VálaszTörlés