2009. március 23., hétfő

Menyasszonyi ruhám, annó


Zsukka, Anuka és Jutka kedvéért, de mindenkinek, akit érdekel. Ez volt a menyasszonyi ruhám. Én készítettem. Az a különlegessége, hogy akkor babát vártam, és volt már pocakom, de nem látszik a ruhában. Az apró kis rózsadíszek elkészítésében pedig életem Pálja tevékenyen közreműködött.De ez a kedvenc fotóm.
És szerintem a csokrom is szép volt, bár azt nem én csináltam, hanem Jévuska. Mindig arról álmodoztam, hogy koszorúfutókából lesz majd, de amikor odakerültem, hogy válasszak virágot, akkor azt mondtam mindegy mi, csak szép legyen.

18 megjegyzés:

 1. Köszönjük Neked, ó Mici :o)))!
  Zseniális!
  Fantasztikus!
  Amúgy nekem is házi készítésű ruhám volt, csak az enyémet életem Kornéljának a Nagyija varrta :o).
  További kérdéseim: akkor Te varrónő vagy? Vagy hogy tanultál meg ilyen profin varrni? Ne mondd, hogy csak hobbiból, mert én is mindjárt elkezdek sárgulni, aztán versenytsárgulhatunk :o)))

  VálaszTörlés
 2. Ellestem a nagymamámtól. Aztán meg csiszolgatott a kolléganőm, akivel egy méteráruboltban dolgoztam.
  Szóval, hogy a kérdésedre válaszoljak, nem vagyok varrónő. Autodidakta módon mindenbe, de tényleg mindenbe belekotnyeleskedő liba vagyok. És néha sikerül egy-két klassz dolgot összehoznom. De hogy ne sárgulj, egyszer majd összeszedem a Mici elrontottjait. Na az ám a bőséges látnivaló.

  VálaszTörlés
 3. Mesés ez a ruha! Le a kalappal előtted! :))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépek voltatok! Természetes szépségek!!!! Nagyon illett a csokrod a ruhádhoz!! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép pár vagytok!!!És a ruha-csokor összeállítás sem semmi!!!!!

  VálaszTörlés
 6. Csodaszép ruha! Nagyon szépek vagytok! Hihetetlen, hogy te varrtad! Vagyis nem hihetetlen, hanem egyszerűen nagyon ügyes vagy! :))))

  VálaszTörlés
 7. A ruha álomszép és gyönyörek vagytok!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szépek vagytok és szép a ruha és olyan jó ilyeneket nézegetni! Az adóügyes hülyeség helyett mindannyiunknak elő kéne venni az esküvői képeket és azt mutogatni büszkén és szerelmesen, nem? Elindítanánk egy új játékot a blogon: miyen volt az esküvőd? Vicces és kedves lenne... ja, és legalább látnánk egy-két arcot a titkolózós lányok közül is:))

  VálaszTörlés
 9. Aranyosak vagytok, köszönöm a dicséreteket!
  Természetes szépségemhez csak annyit, hogy én sosem festem magam, de a kozmetikusom azt mondta, hogy egy menyasszonyt kell sminkelni. Amikor belenéztem a tükörbe majdnem elsírtam magam, mert nem én néztem vissza. Aztán hazarohantam, és elkezdtem letörölgetni a nagyját. Amikor anyu meglátott szintén ilyen sírós reakció jött ki belőle. De a műtermi fotókhoz nagyon kellett a smink, azokon igazán jól mutat.
  A csokor azért harmonizál színben, mert nekem ez mániám, és amellett, hogy szép legyen, még az volt a kikötésem, hogy ezeket a színeket tartalmazza.
  A játék ötlete meg nagyon tetszik. Na ki kezdi?

  VálaszTörlés
 10. Csodaszép ruhát kreáltál, nagyon ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 11. Nekem úgy tünik, hogy Te kezdted! És milyen jól! Hogy kellene továbbadni? Te jelölsz ki par leányzót, vagy vegyük önkéntesre a figurát? Ötletek?

  VálaszTörlés
 12. Nagyon ügyes voltál már akkor is és azóta meg a tudás csak halmozódott tovább, ugye:-))? Megtartottad? Már úgy értem a ruhát nem a férjet.
  Nahát a sminkes téma nálam is ugyanez volt, a felét leszedtem, mire közönség elé kerültem. A fotózásig csak szívószállal ihattam ( a kozmetikus rámparancsolt) Mondjuk visszanézve igen elégedett vagyok, nem lenne rossz úgy kinézni, mint azon napon hehehehe

  VálaszTörlés
 13. Tényleg, jelölj ki pár embert és indítsd útjára az esküvős játékot! Még képet is lehetne hozzá keresni. De jó játék így tavasszal, tök szerelmes lesz mindenki... aztán jönnek a kisbabák...:))

  VálaszTörlés
 14. De szép ruhát varrtál....Én is azt tervezem hogy ha majd egyszer évek múlva eljön a nagy nap akkor majd a ruhát Én magam rakom össze...de az még odébb van....Szépek vagytok a képen :-Det

  VálaszTörlés
 15. Barátnőim tapasztalatából tanulva nem bíztam magam kozmetikusra. Esküvő előtt bementem egy olyan illatszerbe, ahol foglalkoznak is az emberrel, mondtam, hogy smink kéne, de nagyon natúr, mindent összeválogattunk, és a barátnőm festett ki. Nem volt túl sok, de azért néztem ki valahogy, és saját magamnak éreztem magam. Azért frizurából nagyon jól esett a különleges, pedig az sem szokásom.
  Ja, és hogy ne csak magamról beszéljek: Gyönyörű a ruhád! :)

  VálaszTörlés
 16. Nagyon tetszik a ruha, és gyönyörű voltál benne. Csoda ügyes vagy, hogy ilyet varrtál. És persze gratula egy olyan férjhez, aki közreműködött:-)

  VálaszTörlés
 17. Szia!
  Mivel olyan szépek ezek az esküvős képek és csodálatos acsokor is ,kedvet kaptam!De csak a játékhoz..
  Öröm nézni titeket ezeken a képpeken komolyan..

  VálaszTörlés