2009. március 30., hétfő

Szolgálati közlemény - Menyasszonyos játék

Nagyon sokan hagytatok megjegyzést az esküvős játékomra invitáló postomnál. Rengeteg képet néztem már meg, lassan sorsolnom kellene. Sajnos azonban elutazom, és pont akkor, amikor a sorsolás esedékes lenne, akkor nem leszek itthon. Szeretném a fotókat is szépen összerendezni addigra.
Ezért meghosszabbítom a játékomat. Április 4-ig hagyhattok hát üzenetet, ha úgy gondoljátok, hogy megosztjátok velem, velünk a nagy nap élményeit, és fotóit. A sorsolás pedig 5-én fog megtörténni.

7 megjegyzés:

 1. Jó utat nekünk... akkor még izgulunk néhány napig :o))

  VálaszTörlés
 2. Akkor még van esélyem beszállni. Tegnap egész este az esküvői fotós dvd-t kerestem, és nem jártam sikerrel. Viszont papírképek vannak, csak az macerásabb. Na majd még meglátom. Mindenesetre igazi kis divattörténeti gyűjtemény lesz a fotókból!

  VálaszTörlés
 3. Jó reggelt Mici, már azt hittem eltüntél a nagy rakás szépségesnél szépségesebb menyasszony között!? Hallod, jó sok munkát zúdítottál a nyakadba, de a nagy sikerböl az is egyértelmü, hogy a társaság élvezi a játékot! Még egyszer köszönöm a többiek nevében is!
  Remélem, az út jól sikerül és 5.-én gépközelben leszek! (Ha túlélem a 4.-ét?! A 40.-ik ugye nem fáj???)

  VálaszTörlés
 4. Kedves Mici!
  Lihegnék mint sereghajtó :-)
  Egyszerű ruha, rendhagyó szinben, saját tervezés, a varrás Édesanyám keze munkáját dicsérte.
  (Ő nem volt varrónő, csak mindig ügyes - ügyesebb, kreatívabb nálam).
  Köszönöm szépen, ha meglátogatsz.
  Juhizs

  VálaszTörlés
 5. Ásó, kapa címnél, az április 1-jei bejegyzés...

  VálaszTörlés
 6. Én is örülök, hogy meghosszabbítottad a játékot, mert így én is tudok csatlakozni. Ha még van energiád, nézelődj nálam is. :)

  VálaszTörlés
 7. Remélem még nem késtem le! Találtam képet!

  VálaszTörlés