2009. március 18., szerda

Ajándék a Fércművekből

Nálam is járt postás, és mivel ezt a tényt délelőtt közölte velem életem Pálja, az egész napom izgalomban telt. Csak annyit mondott a telefonban, hogy egy nagyon édes csomagom jött, amin egy nyuszi leskelődik a sarokban. És ugye egy ilyen embert ismerünk, aki nyuszit tesz a sarokba... :)
Szóval alig vártam, hogy hazaérjek, és meg kell hogy mondjam, teljesen elolvadtam a gyönyörűségtől. De erőt vettem magamon, és fotóztam, mert ezt látnia kell mindenkinek!
Nos hát, nézzétek meg, így csomagolnak a fércművekben!
Egyszerűen csodálatos, és már sok okot adott nekem ez a kedves bohókás nőszemély, hogy megszerettesse magát velem, de most egyenesen csodálom Őt!!!
Azt egyébként fontos megjegyeznem, hogy valami fura ok miatt Judit úgy döntött, hogy ezt az édes kis zsebrémet, Artúrt ajándékba adja nekem, de ráadásul megfejelte ezzel a kis illattasakkal is, és a gyönyörűségesen bemasnizott dobozkával. Nagyon hálás vagyok ezért az igényes, szép munkáért, és a körítésért! És nagyon igyekszem majd meghálálni.

6 megjegyzés:

 1. Ez a zsebrém (már a szó is) annyira jó!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon örülök, hogy tetszik. Tudtam, hogy Artúrnak jó helye lesz. :) És nagyon úgy néz ki, hogy mostanában csak ajándékozni fogok, de sebaj, ilyen az élet.

  VálaszTörlés
 3. Cuki az Artúr! Biztos nagy haverok lesznek majd az állatkáiddal! Ha a szekrény mögül ugrálva ijesztgeti őket, ne lepődj meg, végülis zsebrém :o)))!

  VálaszTörlés
 4. Mici, asszem Te nem nézed a csellós postaládád... :o)

  VálaszTörlés
 5. szia! imàdok nézelödni nàlad és fércmüveknél is, mert annyira jo, az amit csinàltok és megismételhetetlenül egyediek.
  A képet ugy tudod elforgatni, hogy valami kivàgo programmal (snagit)kivàgod a képet, elforgatod és ujra lemented màs név alatt.
  Eleinte engem is megörjitett ez képbeszuràs, mig egy forumon megkaptam a vàlaszt erre a problémàra.
  Remélem tudtam segiteni!
  Szoval hajrà lànyok! Ne hagyjàtok abba! Csodàsak a müveitek!

  VálaszTörlés
 6. Csodajó dolgot kaptál, nagyon helyes ez a kis izé! :)

  VálaszTörlés