2009. március 11., szerda

"Mirr-Murr" Nyúl

Amikor legújabb "gyermekem" fejét félkész állapotban a kezemben tartottam Mirr-Murr ugrott be. Teljesen álmos macskás volt, de én határozottan nyulat akartam csinálni, és gőzerővel próbáltam kihozni belőle nyuszipofit. Nos, nyúlszerű, de rémrettentő méla tekintete van.

De ő is szívesen pózol. Na jó, belátom, ez egyáltalán nem látszik az ábrázatán, de higgyétek el, hogy nagyon könnyen ráállt a dologra.

Ja és tud durcizni, erőteljesen gondolkodni, és belebambulni a nagyvilágba.

9 megjegyzés:

 1. Jajj, de jót nevettem! (Mint mindig ha pózolnak az állatkáid és te kommentálod) Még mindig nagyon tetszenek!

  VálaszTörlés
 2. A Meskán az új termékek közül azonnal kiszúrtam, hogy ez csak egy szarvasmicis nyuszi lehet, bele vagyok zúgva teljesen, abba a flegma arckifejezésbe, hogy lehet ennyire édeset varrni, áruld el :o)!

  VálaszTörlés
 3. Zsukka! Háááát, ha van titok, akkor az előttem is az. Ha látnád hogy csinálom ezeket a cuccokat, nagyon meglepődnél. Nyissz, varr, bont, nyissz, ráncol, húz, varr, kifordít, töm, simókázik, lélekre beszél, húz, nyom, ölt, ölt, ölt, ölt... összeállít, agyat szétröhög, pózoltat, fotóz, röhög, gyerekek is röhögnek, apa elérzékenyül, röhög, fotóz, gyerekek kunyerálnak.

  VálaszTörlés
 4. Vizuális típus lévén most én agyat szétröhög, könnycseppet elmorzsol, elérzékenyül....
  kommentet beír, még mindig röhög, szóellenőriz , elküld:)))))

  VálaszTörlés
 5. Hát pont a méla tekintet a nyerő benne. Van egy animációs film nem jut eszembe a címe, ott a nyúl mindig és minden helyzetben elalszik. Én szeretem, ha játéknak (baba, bármi plüss) van arckifejezése és ezáltal jellemet kap.

  VálaszTörlés
 6. Na, hát pont ez a titok,ez a bontnyisszsimókázik :o)))

  VálaszTörlés
 7. Egyszer megnézném amúgy, hogy csinálod :o)!

  VálaszTörlés
 8. Imádom a nyuszit!!!!!!! Modell alkat:)

  VálaszTörlés
 9. Anuka! Azért ne sírj, csak nevess! Itt nálam bármikor!

  Kriszta! Azt hiszem én is szeretem, ha arckifejezése van a dolgaimnak, a baj csak az, hogy ez mindig utólag derül ki, hogy éppen mi a napi penzum. A nyuszimnak ezt dobta ki a számítógép.

  Zsukka! Most már tudom ám, hogy hol laksz, és gyanítom, hogy átugrani nem tudsz túl egyszerűen hozzám, de vevő vagyok minden ötletedre, ami egy együttvarrásról, és együttröhögésről szól.

  Vera! Én valójában lehet, hogy ezt a részét imádom az egész munkának a legjobban, amikor is pózoltatom őket. Lehet, hogy a fotó nem profi, de már a négyévesem is megtanulta, hogy hogyan kell beállítani a jószágokat, hogy viccesek legyenek.

  VálaszTörlés