2009. március 14., szombat

Harisnyás Pipi

Régóta akartam egy csirkét. Na most kész van.
A Tilda bárány teste jó kiindulópontnak számított, de jelentősen át kellett alakítani, hogy csirkekompatibilis legyen. Íme az eredmény:

Többen kérdeztétek, hogy honnan vannak a szemek, merthogy a figuráim karaktere nyilvánvalóan ennek köszönhető. Bár szerintem nem elsősorban a szemeken múlik, de szívesen megosztom Veletek a szemkészítés menetét, legalább is ahogy nálam történik.
Nos, annyit elárulok, hogy Figurka Ági adta az ötletet, és találtam egy olyan beszerzési forrást, aminek egy egész bejegyzést fogok szentelni, és a linkjét is kiteszem majd, mert nagyon elégedett vagyok a bolttal. Figyeljétek a blogomat!

18 megjegyzés:

 1. Ő is nagyon tetszik! Olyan kiváncsi vagyok,hogy melyik állat lesz a következő!! :) És az a harisnya... :) Nagyon csini!

  VálaszTörlés
 2. Nem csoda, hogy mind elkelt! Gratula!!! :)))

  VálaszTörlés
 3. ÓÓÓ, de jól néz ki ő is!!!Megint karakteres lett, nekem a boci egy kicsit "evil".

  VálaszTörlés
 4. Nos Judit, nem állatka lesz a következő, hanem valami egész más szépség. Nem tudom mikor készül el, de nagy dobást tervezek. Bár van a tarsolyomban pl. egy sündörgő is. És ezekkel a kukacos párnákkal akartam még kezdeni valamit, de annyira beváltak háttérnek, hogy ezt most egyelőre elnapolom. Van egy nagyobb lélegzetű munkám, és ráérő időmben belelopok majd egy kis újdonságot.
  Köszönöm a gratulációt!

  Kriszta! Azért is nem kommentáltam a bocit, mert olyan agyament, zizzent feje lett. Tökre mást hoztam ki belőle, mint amit elképzeltem. De ez többnyire így szokott lenni, csak általában tetszik is amit csinálok. Megvallom, a bociba nem lettem szerelmes.

  VálaszTörlés
 5. Ő is iszonyú helyes :o)! A harisnyája különösen is trendi, csúcs csirke, pofás pipi, kúl kotkodács :o)!

  VálaszTörlés
 6. Na ja, a harisnya sokat dobott a fazonján. Anélkül egy snassz csirke lenne, de így, megdizájnolva indulhatna egy baromfiszépségversenyen. :)

  VálaszTörlés
 7. Ez nagyon jó!!!Igazi 21.-ik századi csirke!!!

  VálaszTörlés
 8. Egy ilyen kakas az én tyúkudvaromban is elkelne:)

  VálaszTörlés
 9. Off: Mici, írtam Neked mailt, megnézed? :o)

  VálaszTörlés
 10. Tudod Mici, a legkisebbemnek vannak ilyen belevaló harisnyái - én meg csendben irigykedem, mert az én 42-es fenekemen tutira nem mutatna ilyen jól! Pedig bizisten felhúznám. Más: Less be hozzám, elkészült a táska!

  VálaszTörlés
 11. Szuper lett, nincs mit hozzáfűzni:-)))

  VálaszTörlés
 12. Melitta, vajon miért írja a gépem, hogy két hónapja nem írtál új bejegyzést? (Másoknál is láttam!)

  VálaszTörlés
 13. Zsuzska!
  Nem a Te gépedben van a hiba. sajnos itt a bloggerben kellene orvosolni, de még nem jöttem rá, hogy hová kell küldeni a nyavalygásomat, hogy csinálják meg. :(

  VálaszTörlés
 14. Micikém Köszi, hogy "szavaztál" Nekem

  VálaszTörlés
 15. A Blogger Beállításoknál találtam olyat, hogy Webhelyfeed, nem ez felelős azért hogy látsszon a blogfrissítés? Esetleg nézd meg, nálam minden "Teljes"-re van állítva.

  VálaszTörlés
 16. Imádnivaló! Ez annyira tuti jó lett. A hasa, a csőre, a harisnyája...
  És nekem Böcce is nagyon tetszik, ő olyan más és cuki vigyora van :)

  VálaszTörlés
 17. SZerbusz!
  Valami fantasztikusak ezek a kis allatok!Foleg ez a harisnyas!!Gratulalok a muveidhez!

  VálaszTörlés