2009. március 5., csütörtök

"Fahéj" Mackó Vera Sárájának

Na akkor mutatom én is a képeket, amiket először életemben összeszkreppeltem. Így aztán remélem szkreppmesterek is hozzászólnak a munkámhoz.
Részemről én imádom ezt a mackót. Nagyon jó volt varrni, talán azért, mert jó helyre szántam. Ez majd elválik akkor, amikor másnak is varrok hasonló macikát.

12 megjegyzés:

 1. Annyira jók a képek:) Már az Etsy boltodban is meglestem. Nagyon büszke vagyok ám rá, hogy nemzetközi porondon is szerepel Fahéj Mici:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon klassz a kép is ,de a mackó édes nagyon.

  VálaszTörlés
 3. Imádom a macijaidat! És van Etsy boltod? Na megyek megnézem. :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem is nagyon tetszik a maci!
  Öröm lehet készíteni:)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó lett a mackó!
  Egy kérdés:Nem tudod, hogy a TE bejegyzéseid miért nem jelennek meg az én "blogfissítésemben".Most is azt írja, hogy egy hónapja nem írtál bejegyzést??!!??

  VálaszTörlés
 6. Kedves Mamis! Sajnos nem tudom, hogy mi okozza ezt a problémát. Anuka kicsifia megpróbálta orvosolni, de azt mondja, hogy valószínűleg tőlem, az én beállításaimtól függetlenül van valahol valami galiba. Egyelőre ezt nem jeleztem az illetékesnek időhiány miatt, de majd sort kerítek rá előbb-utóbb. Addig is kérlek, hogy nézz be hozzám gyakran, mert itt vagyok, alkotok, és tájékoztatok.
  Örülök, hogy itt jártál! És örülök, hogy tetszik a mackóm! :)

  VálaszTörlés
 7. Igen Kiky, ezt a mackót tényleg örömmel varrtam. És amikor megláttam az új kis gazdáját, teljesen ellágyultam. Gyönyörűségesen huncut kis lányka szeretgeti már a Fahéj Micit.

  VálaszTörlés
 8. Nagyon tetszenek az állataid! A macit imádom:-)

  VálaszTörlés
 9. Jelentem a Kishölgy immár 3 napja Micivel alszik. A maci projekt teljes siker:) Nagyon nagyon köszönjük:)

  VálaszTörlés
 10. Jaj ez nagyon jó hír! Örülök, hogy kedvére való lett a mackó! Azért a szent nyulat sajnálom kicsit. De csak egy kicsit Ő is biztosan van szeretve, de legalább akkor egy csöppet fellélegezhet.

  VálaszTörlés