2009. március 9., hétfő

Cserebere ajándék Verától


Szarvasmániás volnék, vagy mi. Ezt mondtam, amikor is úgy éreztem, hogy eldöntöttem mit kérek cserébe "Fahéj Mici Úrért" Verától. Pedig szívem szerint az összes édes kis horgolmányát elkunyiznám, de választottam.
Ma megérkeztek, apa, és kis fiacskája. Tudtam, hogy készül ellenem valami huncutságra ez a nőszemély, de nem gondoltam, hogy rögtön kettő szarvasom is lesz tőle. És milyen tüneményesek. Bevallom vagy megalomániás vagyok, vagy a mikroszkópikus apróságokért rajongok, szóval az aprócska Rudolf az enyém, mert első látásra szerelem, a nagyobb pedig valószínűleg a pici fiamé lesz. Ami tuti, hogy Mini Rudolf kap a kobakjára egy karabínert, és a kulcscsomómat fogja őrizni.
Vera! Köszönöm szépen a csöppségeket, nagyon édesek!

8 megjegyzés:

 1. Jaj de örülök, hogy megérkeztek hozzád:)
  Azért továbbra is a fejemben van egy igazi MIci Szarvas terve:)
  Igaz őt először nem mikroszkópikusban képzeltem.Nálunk férjem imádja, ha horgolócérnából dolgozom, mert kisebb helyen elfér:)

  VálaszTörlés
 2. Ezek után fel sem merem tenni a blogomra azt a nyulat (nyúlféleséget) amit tegnap alkottam. Meg sem közeliti ezeket a tüneményket! Mégis mekkora tüvel horgoltad Vera?
  Melitta, nem tudom, láttad-e, feltettem a PIF-et a blogra, de egyelöre senki sem jelentkezett érte. Pedig elég elörehaladott terveim vannak, mit is küldenék a jelentkezöknek ajándékba. Talán késöbb jelentkezik valaki!?

  VálaszTörlés
 3. Zsuzska!
  Türelem, biztosan fog jelentkezni valaki. Kérlek! Kérlek! Küldj nekem egy emilkét! Nem tudok megjegyzést írni a blogodba!

  VálaszTörlés
 4. Szia Mici, ide irom, mert különben komplikált:
  zsuzsi@muehlmannx5.at
  Vajon más sem tud és ezért nem jelentkezik senki? Valami nem stimmel. Utána fogok nézni! A leveled meg várom!!!

  VálaszTörlés
 5. Hú, kiváncsi lettem a nyuszira:) Egyébként 1.25-1.75-ös tűvel és asszem ezt hívják 10-es horgolócérnának. Nos abból dolgoztam.

  Mici, fantasztikusak a fotóid:) Nos, hát ezért nehéz horgolást fotózni. A pici szemek miatt nehezen fókuszál a gép:)

  VálaszTörlés
 6. A nyuszi felkerült az alkotós blogra, bárki megszemlélheti ;O). Tegnap én is befektettem egy kettes horgolótübe, majd meglátjuk, lesz-e bátorságom kipróbálni is?! (Ha jól sejtem, az enyem minimum 4-es)

  VálaszTörlés
 7. És én meg is szemléltem, és aranyos, és édes, és csinos.

  VálaszTörlés