2009. február 10., kedd

Tilda

"Tildavarrásra" adtam a fejem. Talán kissé fantáziátlan vagyok mostanában, hogy egy kész szabásmintához nyúltam, de a Babavarrók blogjában található orosz Tildás fórum linkjére gyanútlanul rákattintottam, és egy csomó szabásmintába botlottam. Egy ideje szemezgettem a bárányokkal, mert a sok buta arcú és formájú figura közül azt hiszem ők tetszettek. A mintákat és leírásokat böngészve viszont sok más figura is kezd bejönni, szóval még az is lehet, hogy "Tildarajongó" leszek.

Íme, ez a párocska született most nálam.

5 megjegyzés:

 1. Előbb-utóbb mindenki beleszeret valamelyik tildásban, ha nem az összesbe :o). Én mindenevő vagyok, ami a tildás cuccokat illeti :o))
  Amúgy örülök, hogy benéztem hozzád, nagyon jókat varrsz :o)

  VálaszTörlés
 2. Én is örülök, hogy benéztél hozzám Zsukka, mindig szívesen látlak. És köszönöm a dicséretet. :)

  VálaszTörlés
 3. Szia!

  Volna nálam egy kérdés Neked, légyszi nézz be hozzám, köszönöm.

  max

  VálaszTörlés
 4. örülök h ide találtam:)
  nagyon tetszik amit csinálsz, és meg kell valljam nálam is szerelem lett első látásra, megyek én is megnézem az oldalt, de sajna én ilyet nem tudok csinálni, bár lehet nekiesek és megpróbálom, meglátjuk mi sül ki belőle:)

  VálaszTörlés
 5. Na ezek a Tilda figurák igazán alkalmasak arra, hogy bátortalan alkotópalánták sikerélményhez jutva vérszemet kapjanak, mert rájönnek, hogy varrni pediglen tök egyszerű! Nosza vágj bele! Hidd el, hogy nem bonyolult, és még elrontani sem lehet. És ha szeretnéd, küldök Neked további szabásmintákat is. Macit, malacot, táskát...

  VálaszTörlés