2009. február 23., hétfő

PIF


Ejjkukk-nál jelentkeztem ajándékozós játékra.

16 megjegyzés:

 1. Igen igen én szeretnék, mindjárt meg is alkotom a blogomon a saját pif-et

  VálaszTörlés
 2. Vera! Nagyon örülök Neked!!!

  VálaszTörlés
 3. Én szívesen adnék, kapnék.:)
  Lehet ilyen zöldfülűen is csatlakozni??

  VálaszTörlés
 4. Igen! Igen! Igen! Hogyne. Én is zöldfülű vagyok. Tartsunk össze mi kis kezdők.

  VálaszTörlés
 5. Én már jelentkeztem játszani Férműveknél, de muszáj írnom neked: valami fantasztikusak a játékaid! :))) Csak ámulok...

  VálaszTörlés
 6. Lemaradt, hogy irtó szép a háttér, és jópofa az aláírásod is. Szóval: no.1. :)

  VálaszTörlés
 7. Jajjjjajajjj! Majdnem nem vettem észre, hogy kettőt is írtál nekem Lidércke! Aranyos vagy, örülök, hogy ennyi dolog tetszik Neked itt nálam. Köszönöm, hogy benéztél! Gyere máskor is, hátha találsz még kedvedre valót. :)

  VálaszTörlés
 8. Szia Mici!

  Ha jól számolom, még csak ketten neveztek be hozzád!? Kérlek, írd le pár szóval, hogy is megy ez a játék és én is szívesen felteszem a blogomba!
  Köszi: Zsuzska

  VálaszTörlés
 9. Szia Zsuzska!
  Nem tudtam megjegyzést írni a blogodba, ide válaszolok.
  Először is köszönöm, hogy benéztél hozzám!
  Lényegében azzal, hogy megjegyzést hagytál a bejegyzésemnél, jelentkeztél a játékomra. Nekem így összejött a három ember, akiknek ajándékot fogok készíteni, és eljuttatom azt hozzájuk, az elkövetkező 365 napon belül. Ennek feltétele az, hogy a három emberem is meghirdesse ezt a játékot a saját blogjában, úgy ahogy én is tettem. Tehát Te is ajándékot kell, hogy készíts a három jelentkeződnek. Ennyi. Ha valami kérdésed van csak tedd fel nyugodtan!
  Üdvözlettel, Melitta

  VálaszTörlés
 10. Szia Melitta!
  Nem tudom, miért nem tudtál írni, de sebaj, mert ugyis errejártam.
  Ha jól értem, most én is kiteszem a PIF jelet a blogomba, és várom, hogy valaki arrajárjon és jelentkezzen rá. Hú, ez izgalmas, máris érzem az ízét, miért játszanak mások is. Köszönöm elöre is, hogy gondolsz rám...
  Aztán, ha blogjaimban jársz, írj pár szót!
  Zsuzska

  VálaszTörlés
 11. Melitta, én itt mindig találok kedvemre valót! :D
  Kicsit megleptél különben, hogy Melitta-Mici vagy :) , mert az én kislányom Emma, és őt is Micinek hívjuk. Úgy látszik, ez egy univerzális becenév. :))

  VálaszTörlés
 12. Ha már a Mici névnél tartunk, elárulom, hogy Hannah Virág nevü középsömet szoktuk Micikézni. Èn Janikovszky Évától csórtam, talán emlékeztek rá, a mesélö kisfiú kishúga Micike. De Szarvasmici, a Te neved egyszerüen zseniális - szinte védjegy! Gratula!

  VálaszTörlés
 13. Lidércke! Emmácskádat már megkuksiztam a dumálós blogodban, és akartam is megjegyezni, hogy én is csodálkozom az Emma ilyetén becézésén. Valójában a Margitnak a hivatalos becéző alakja ez. Én világéletemben Mici, vagy Micó voltam, és baromira utáltam. De a barátnőm ennek ellenére ezt használja, és megszoktam.

  Zsuzska! A szarvasmici akkor alakult ki, amikor emil címet kellett kreálnom, és mivel a férjes nevem Szarvas, ezért kézenfekvó volt, hogy én pediglen egyszersmind szarvas vagyok. A Mici meg adta magát mellé. Azóta sok helyen láttam, hallottam, hogy kecskéknek szokták ezt a nevet adni, így konkrétan. De ez most már az enyém, így, és egyre jobban szeretem.
  Zsuzska drága! Kérlek, hogy a profilomban keresd már ki az emilcímemet, és küldj egy elérhetőséget, mert szeretnék írni egy levelet Neked!

  VálaszTörlés
 14. A Micit én így vezetem le: Emma-Emmi-Emmici-Mici. Lehet, hogy kacifántos, de nekem kézenfekvő. :))) Sőt, az unokanővérem kislánya Kamilla, és őt is Micinek becézik. Tényleg univerzális név. :)

  VálaszTörlés
 15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 16. Lidércke! A levezetés tetszik. Végül is tényleg univerzális ez a becenév. Én egyébként azt szeretem, amikor a bátyám Micónak szólít. Ő az az ember, akit talán a legjobban szeretek a családban, és csak ő hív így. De sokan nem is tudják, hogy Melitta a becsületes nevem, mert fű fa, vadvirág Miciz.

  VálaszTörlés