2009. február 27., péntek

Világutazók, és Barátság-díjBemutatnék néhány kis fickót, akik a "Csupaszív" táskámmal, és még néhány aprósággal egyetemben elindultak világot látni. Uticéljuk Stuttgart. Remélem, hallok még felőlük.

Ábrándos bárányok kis virágaikkal.Mackók, nyakukban csinos, kockás szalaggal.

És persze nem maradhattak le az egerek sem.

Remélem, hogy kézbe véve is kedvérevaló lesz kedves megrendelőm számára ez a kis csapat, és társaik, akiket már láthattatok itt, vagy a Meskán.

A mai napom a kicsikéim transzportálásáról szólt. Hosszas tekergés után, igencsak fáradtan értünk haza ma este életem Páljával. Első utam Hozzátok vezetett, kíváncsian estem neki a legújabb blogbejegyzéseknek.

Kedves meglepetés várt, Max ezzel a megtisztelő díjjal ajándékozott meg:


Max! Köszönöm Neked!

Most a szabályok szerint meg kellene jelölnöm nyolc embert, akik pedig továbbgörgetik a díjat. Max igyekszik mindig megnehezíteni a dolgomat, de megpróbálok helytállni.
Megnevezek tehát néhány olyan embert, akit rövid blogos pályafutásom alatt a szívembe zártam, vagy tisztelettel adózom azelőtt, amit megismertem bejegyzéseiből, és igazán boldog lennék, ha kölcsönös lenne a szimpátia.
Sajnos egyelőre igazi barátságokat nem alakítottam ki, de rajta vagyok az ügyön.
Tehát a jelöltjeim, akik többnyire már megkapták másoktól ezt a díjat, de szeretném, ha tudnák, hogy nálam is a toplistán vannak:

BruErika, fércJudit, HordósVera, ZsukKata,
és egyenlőre még kicsit messzebbről, de nagyon tisztelve:
Anuka, Bodza, figurkaÁgi és Kikykisasszony.

Kedves megnevezettek, ha szeretnétek, hát folytassátok a sort.

11 megjegyzés:

 1. Szia Mici!

  Nagyon jók lettek, különösen a bárányok a gyengéim! Az az árbándos tekintetük:)Jó utat Nekik!
  kikita

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm:) Stuttgart...nagy világutazók lesznek. Szerintem írj róluk mesét, meg a kalandjaikról. neked ez nagyon megy:) Részemről én a macijaidba vagyok teljesen beleszerelmesedve:) Szóval természetesen nyitott vagyok egy csereüzletre szarvas és maci ügyben.

  VálaszTörlés
 3. Hát ezek szuperédesek! És még emellett abszolút profin vannak megvarrva! Úgyhogy ájuldozom itt rendesen! És köszönöm a díjat :o), az érzés abszolút kölcsönös!
  (És most már biztos, hogy gyakrabban kell ide kattintanom, mert a bloglistámon sajnos nem frissül a Te blogod...)

  VálaszTörlés
 4. Tüneményes így együtt a banda :)) Nekem is a maci a gyengém !
  Olvastalak ám eddig is, csak élő könyvjelzőben :))

  VálaszTörlés
 5. Vera! Ábrándos bárányaim és a mackók kalandjai a nagy világban? Kicsit össze kellene szednem a gondolataimat egy ilyen történethez. Talán nem válna káromra! :)

  Zsukka! Örülök, hogy profinak találod a kivitelezést, de hidd el, kell még fejlődnöm. És igen, sajnos ez a frissítéses dolog nem működik, nézz be ezért hozzám gyakran. Azért van már egy ötletem, amivel idecsalogatom az olvasóimat. ;)

  Gina! A banda. A kedves Pálom is ezt a szót használta rájuk. Örülök, hogy tetszenek. És örülök, hogy rendszeres olvasóm lettél. Én is pont ma döntöttem úgy, hogy nem más blogon keresztül közelítelek meg, mert azon kaptam magam, hogy mostanában gyakran benézek hozzád.

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  A szimpátia természetesen kölcsönös. :)
  A mackók pedig rabul ejtettek. Hihetetlen édesek lennének ha csak ülnének is, de amilyen kunsztokat tudnak... :)Biztos boldog lesz, aki kapja őket!!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm Micike! A gondodat megkérdezem a fiamtól.

  VálaszTörlés
 8. Tündériek, és egytől-egyig nagyon kedvesek.

  VálaszTörlés
 9. Óh Adrienn! Szia! Épp a napokban gondoltam Rád. Nagyon várom már a jelentkezésedet, mint bloggertárs! Köszönöm, hogy benéztél!

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm Mici!
  Szégyellem, hogy kicsit lemaradva, de itt vagyok! :)

  Puszka
  Bea

  VálaszTörlés
 11. Micikém!
  Mindenről Te és állatkáid tehetnek! Tudd meg! :)
  Annyira elbűvöltek, még a férjecskémnek is végig mutogattam anno... és elmentem a díj mellett :(
  Egyszerűen nem jutott el az agyamig, ne haragudj, kérlek! De azért, ugye tudod, hogy hasonló helyen vagy nálam?! Most a szemekre koncentrálva nézem a kis édeseket, tudod!!! Délután majd írok, jó?

  VálaszTörlés