2009. február 22., vasárnap

A bárányok hallgatnak


Bárányok készülnek. Nem kevesen. Lesz kicsi, és lesz nagyobbacska. Pillangók, katicák és zümikék díszítik majd őket, és lesz olyan, aki virágot hoz. Ha már a tavasz nem hozza...
Íme egy kis ízelítő.

8 megjegyzés:

 1. Látom nagyon egy srófra jár az agyunk, mert nekem is hasonló bárányaim lesznek:) Zsukka kért meg rá, hogy készítsek neki bárányt még a múl, méghozzá ilyet:
  http://www.sheepcafe.de/sheepy.php

  szóval nem másolásképpen, de nálam ilyen barik lesznek.

  És imádom a zümit a hasán:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon aranyosak. De szerintem nem másolás, hiszen Te horgolod, én varrom őket. Ha mégis hasonlítanak, hát csuda bánja. Sőt! Azt mutatja, hogy hasonló az ízlésünk.

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm, én is így gondolom, csak a múltbeli rossz tapasztalataim miatt inkább szólok, mert nem szeretnék senkivel ilyen dolgok miatt haragban lenni. És imádni valóak a barik minden mennyiségben:)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon cukik :o)! Imádom a barikat, hordosv barija is annyira édes lett, hogy megzabálom :o).
  Viszont azt nem tudom, hogy a bloglistámban a Te blogod miért nem frissül... Azt írja, hogy hónapokkal ezelőtt írtál utoljára bejegyzést, azért a bizti kedvéért megnéztem, aztán nem is! Szóval nem tudom mi lehet a gubanc...

  VálaszTörlés
 5. Ezt én is észrevettem. Sajnos nem tudom mi lehet az oka. Azért nézz be hozzám gyakran, mert előfordulok itt olykor-olykor. :)

  VálaszTörlés
 6. Szia!

  Aranyosak!!

  Küldtem Neked valamit, kérlek nézz be hozzám.

  VálaszTörlés
 7. Szia!
  Érdeklődnék a bárányok áráról. Kérlek, jelezz vissza : krisztallit@citromail.hu címre Köszönöm Kriszta

  VálaszTörlés
 8. Szia!:(Nekem sem frissültél..De most jó, hogy idetévedtem a csibike kapcsán és látom, hogy milyen ügyes vagy!!!Helyesek a barik!:)

  VálaszTörlés