2009. január 4., vasárnap

Miért is vagyok itt?

Létezik egy oldal, ahol bárki eladhatja saját kezűleg készített portékáját. Véletlenül találtam rá, és regisztráltam. Nem volt "raktáron" semmilyen mennyiségű általam készített eladnivaló, sőt mostanában jó mélyre süllyesztettem a varrógépemet, és a "kreatív fiókomat" sem nyitogatom sűrűn, de úgy gondoltam, hogy ha mégis készítek valamit, akkor ott jó helyen lesz. Készült is pár holmi, és fel is kerültek.
Aztán egyszer csak jött egy üzenet. Egy kedves ismeretlen megdicsérte a munkáimat, nevezetesen egy szarvast, meg egy egeret,amit egyedinek és különlegesnek talált, és sajnálatát fejezte ki, hogy nincs saját blogoldalam, mert talált egy írást is tőlem, amit elgondolkodtatónak tartott. Megköszöntem, tényleg jólesett, hogy méltatta a munkámat, és a gondolataimat. Az csak később ütött szöget a fejemben, hogy hogyan talált rá az írásomra... Persze, beírta a keresőbe a nevemet. Nekiláttam hát én is a keresésnek, és azonnal rá is találtam a kikita babákra, azokra, amiket a kedves ismeretlen dicsérőm készít. Akkor ott egy pillanatra elérzékenyültem. Azok a babák meseszépek! És ez a hihetetlenül precíz, munkáját aprólékos gonddal végző ember, Takács Kriszta említésre méltatta az én csenevész teremtményeimet! Itt kezdett számomra igazán értékes lenni a dicséret, és tovább keresgéltem a neten, és találtam egy csomó embert, aki hihetetlenül szép dolgokat hoz létre, és meg is mutatja blogjában, vagy honlapján.
Itt vagyok hát, és remélem lesz mit megmutatnom, mert Krisztától kaptam egy óriási adag lelkesedést, és azóta elfoglalta méltó helyét a varrógépem, és hirtelen annyi ötletem támadt, hogy nem is tudom melyiket valósítsam meg először.


3 megjegyzés:

 1. Kedves Melitta!

  Na talán most ügyesebb leszek:) Idetaláltam a leveled alapján és, ahogy már írtam, nagyon megtetszett a szarvasod, olyan pikk-pakk összeszedett, nekem amúgy is nagy vesszőparipám a harmónia, mind az anyagokat, mind a színeket illetően. Dícsérni pedig szeretek és mindig nagyon örülök, ha öltetes alkotásokat találok, melyek elvezetnek az ötletgazdához, hogy véleményt nyílváníthassak kéretlenül is akár:) Köszönöm a dícséretet az mindenkit csak előbbrevisz.Üdv! kikita

  VálaszTörlés
 2. Na tessék.... Én is Kikita ihlette, újbóli varrogatós lennék! Ha nála nem találom meg a babás fórum linkjét, akkor nem kezdtem volna el a varrogatást ismét!
  (Innen is: KÖSZI KRISZTA)
  Nagyon szép a blogod! És tényleg jókat készítesz.

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Bernadett! A cél az, hogy Kriszta nyomába eredjek, de gyanítom, arra nagyon rá kell gyúrnom. Viszont jó inspiráció.

  VálaszTörlés