2009. január 31., szombat

Az én első komoly táskám

Magával ragadott Colette gyönyörű táskáinak áradata, Kdatta színhasználata, és Katbo tízperces táskái. Különösen az bátorított, ahogyan leírta és fotókkal illusztrálta Colette, hogy ő hogyan csinálja. És ez olyan egyszerűnek látszott. Elhatároztam hát, hogy én is belevágok. Persze korábban készítettem már én is kisebb nagyobb tatyókat, de mindig csak összebarmoltam, és nem volt meg a késztetés, hogy hordjam is őket. Szerencsére többnyire elkunyizták mindet. De most igazán meg akartam adni a módját, még szabásmintát is csináltam, ami igazán nem jellemző rám. És nem mertem rögtön a táskával kezdeni, először csak egy aprócska neszesszert állítottam össze, ami olyan picurka, hogy inkább pénztárcának lett alkalmas.
Íme, elkészült az én első komoly táskám, amit aprólékos műgonddal állítottam össze, jóval több mint tíz perc alatt. És Colette leírása is csak olvasva tűnt egyszerűnek, benne, a táskakészítésben már megizzadtam.
De szerintem egészen szép lett. Ment a Meskára, mert imádom ezeket a színeket, de mégsem illik egyetlen ruhámhoz sem.
Mielőtt bárki is sírógörcsöt kapna, hogy ilyen szépen megy már a szabad gépi tűzés, sietve megjegyzem, hogy így vettem az anyagot, ez sajnos nem az én munkám. De jelentem, egyre jobban megy. Talán rá is merem tenni valamelyik nyilvánosságra kerülő munkámra a közeljövőben.

7 megjegyzés:

 1. ..ez egy elso tàska? Gratulàlok!

  VálaszTörlés
 2. Minden a helyén van. Színben, stílusban, anyagokban. Amiket főbb tervezési szempontnak tartok, azok mind kitűnően vannak alkalmazva. Hogy egy kis kritika is legyen benne, egy árnyalattal kisebbre vettem volna a szívek méretét, de így is nagyon jó. Köszönöm neked, hogy inspirációként említettél, további szép alkotást!!!

  VálaszTörlés
 3. Csak sikerült összehoznom, hogy megjegyzést írjak a saját blogomba, tehát itt is köszönöm Colettenek a hozzászólást, a kritikát, és a biztatást.

  Endy! Valójában ez a negyedik táskám, tehát volt eddig három említésre méltatlan, de aztán Colette munkáit látva rájöttem, hogy ezt lehet másképp is csinálni, megpróbáltam hát. Ez tehát az első KOMOLY táskám. Így pontos.

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörűséges lett!!! Nagyon ügyes vagy! :o)

  VálaszTörlés